Trečiame mače iš eilės pergalės neiškovojusi „Manchester United“ ekipa svečiuose 2:4 nusileido „Leicester City“ vienuolikei.

Į penktąją lygos vietą nukritę „raudonieji velniai“ pasižymėjo pirmieji – 19-ąją minutę juos į priekį išvedė Masonas Greenwoodas.

31-ąją minutę po Harry Maguire'o klaidos įvartį pelnė Youri Tielemansas, o 78-ąją minutę „lapes“ į priekį išvedė Caglaras Soyoncu.

82-ąją minutę Marcusas Rashfordas išlygino rezultatą, tačiau šeimininkams pergalę padovanojo Jamie Vardy ir Patsono Daka įvarčiai 83-ąją ir 91-ąją minutėmis.

Pasak pranešimų, „Man United“ trenerio Ole Gunnaro Solskjaero yra saugi. Nepaisant prastų pastarųjų komandos pasirodymų, norvegas ir toliau turi didelį klubo savininkų pasitikėjimą.

Kitose šeštadienio rungtynėse „Manchester City“ namie 2:0 įrodė pranašumą prieš „Burnley“ futbolininkus.

Pepo Guardiolos kariaunai įvarčius pelnė Bernardo Silva ir Kevinas De Bruyne.

Į pirmąją turnyrinės lentelės vietą sugrįžo Londono „Chelsea“. Thomaso Tuchelio auklėtiniai svečiuose 1:0 palaužė „Brentford“.

Vienintelį įvartį 45-ąją minutę pelnė krašto gynėjas Benas Chilwellas.

Kitose rungtynėse „Wolves“ 3:2 pranoko „Aston Villa“, „Southampton“ 1:0 įveikė „Leeds United“, o „Norwich City“ ir „Brighton“ sužaidė 0:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)