Žalgirečiai pakiliai pradėjo rungtynes, o jų spaudimas davė vaisių jau 8 minutę. Michaelas Thuique'as baudos aikštelėje surado Divine'ą Naah, kuris taikliai smūgiavo vienu lietimu.

Vis dėlto kėlinio viduryje šeimininkai atkuto, tad Deividas Mikelionis turėjo gana nemažai darbo. Vartininkas sugavo du iš toli spirtus kamuolius, o kiek vėliau puikiai atrėmė labai pavojingą Levano Mačarašvilio smūgį iš arti.

Kėliniui artėjant prie pabaigos „Kauno Žalgiriui“ pavyko pasinaudoti dar viena „Hegelmann Litauen“ ekipos klaida savo aikštės pusėje ir po dar vieno M. Thuique'o perdavimo įvarčiu džiaugėsi Emmanuelis Davidas.

Antrame kėlinyje progų buvo sukurta mažiau, tačiau žaidybinį pranašumą ilgesnį laiką turėjo šeimininkai – Kauno raj. „Hegelmann Litauen“ futbolininkai. Jie 78 minutę po gražios atakos džiaugėsi įvarčiu,kai 14-ąjį taiklų smūgį šiemet atliko rezultatyviausias čempionato žaidėjas Nauris Petkevičius.

Nors „Kauno Žalgirio“ komandoje galėjo pasižymėti po keitimo aikštėje pasirodęs Deitonas Vinckus, svečiams teko kur kas daugiau gintis. „Hegelmann Litauen“ futbolininkai turėjo tris labai geras progas išplėšti lygiąsias, bet jomis taip ir nepasinaudojo.

Žalgiriečiai su 55 taškais įsitvirtino 3-ioje Alygos turnyrinės lentelės vietoje, o Kauno rajono ekipa su 48 taškais žengia 5-a.

Standings provided by SofaScore LiveScore