„Manau, kad „Riteriai“ yra puikus pavyzdys to, kaip žaidėjai integruojami į klubo sistemą. Labai vertinu šį pasiūlymą ir džiaugiuosi kasdien galėdamas prisidėti prie mažųjų augimo. Man sunku pasakyti, koks iš manęs bus treneris, tačiau pastangų į šį reikalą įdėsiu tikrai daug“, – sakė ilgametis „Riterių“ futbolininkas.

Nepaisant solidaus profesionaliam futbolininkui amžiaus, V. Borovskis pagal sužaistą laiką „Riteriuose“ yra lyderis. Jis vienintelis komandoje šiame sezone nėra praleidęs nė vienų rungtynių, o sužaistos 2595 minutės yra trečias rezultatas tarp visų „Optibet A lygos“ žaidėjų (ne vartininkų).

„Pasakysiu atvirai, prieš 2020 metų sezoną svarsčiau, ar verta tęsti futbolininko karjerą. „Riteriai“ pasiūlė likti, tad pagalvojau, kad užbaigti karjerą visada spėsiu. Prieš šį sezoną buvo panašiai. Tik tiek, kad įsivaizdavau, jog turėsiu mažesnę rolę komandoje.

Klydau. Turiu svarbią rolę ir tuo džiaugiuosi. Žaisdamas futbolą, aš vis dar esu mažas vaikas, kuriam kiekvienas prisilietimas prie kamuolio teikia malonumą. Per sezoną sužaidžiau 31 rungtynes ir nejaučiu jokio nuovargio. Net tada, kai per rungtynes nubėgu, pavyzdžiui, vienuolika kilometrų.

Žmonės dažnai stebisi tuo. Pasakysiu, kad aš pats stebiuosi (šypsosi). Aišku, tokiais atvejais pamąstau, kad šiemet karjerą baigti man būtų per anksti.

Kaip derinsiu žaidimą su treniravimu? Kol kas TFA komandoje aš tik asistentas. Jei negalėsiu būti su vaikais, visada joje bus pagrindinis treneris Marius. O kai galėsiu, pasistengsiu jiems perduoti savo aistrą futbolui“, – sakė V. Borovskis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją