„Premier“ lygos naujokai pirmavo po 27 min. Ethano Pinnocko pelnyto įvarčio, bet jau po kelių minučių Diogo Jota rezultatą išlygino, o antrojo kėlinio pradžioje į priekį „Liverpool“ išvėdė Mohammedas Salah.

Tačiau „Brentford“ nepasidavė ir 63 min. Vitaly Janeltas rezultatą išlygino. Visgi, 67 min. „Liverpool“ žaidėjas Curtisas Jonesas puikiu smūgiu dar kartą išvedė Jurgeno Kloppo treniruojamą ekipą į priekį.

Bet ir tai dar nebuvo viskas. 82 min. Yoanne Wissa trečią kartą nuginklavo „Liverpool“ vartininką Alissoną ir išplėšė tašką „Brentford“ ekipai.


Po šių lygiųjų „14 taškų turintis „Liverpool“ pakilo į pirmąją „Premier“ lygos turnyrinės lentelės vietą, o „Brentford“ su 9 taškus žengia 9-oje pozicijoje.

Kitose „Premier“ lygos 6-ojo turo rungtynėse Liverpulio „Everton“ namuose 2:0 susitvarkė su „Norwich“ ekipa, o Londono „West Ham United“ 2:1 nugalėjo „Leeds United“.

Tuo metu „Leicester“ lygiosiomis 2:2 sužaidė su „Burnley“, o „Watford“ 1:1 – su „Newcastle“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)