Per pirmus penkis turus „Chelsea“ ir „Manchester United“ iškovojo po keturias pergales ir kartą sužaidė lygiosiomis, bei surinkusios po 13 taškų, kartu su „Liverpool“ ekipa žengė „Premier“ lygos turnyrinės lentelės viršūnėje.

Tačiau pratęsti sėkmingo pasirodymo Londono ir Mančesterio ekipoms nepavyko. „Stamford Bridge“ stadione iniciatyva priklausė Anglijos čempionų titulą ginantiems „Man City“ futbolininkams, o „Chelsea“ progų ieškojo kontratakose. Vis dėlto, 53 minutę Gabrielis Jesusas aptiko spragą šeimininkų gynyboje ir pelnė įvartį. Kaip vėliau paaiškėjo, tai buvo vienintelis rezultatyvus smūgis rungtynėse.

Po praleisto įvarčio „Chelsea“ perėmė iniciatyvą ir surengė kelias pavojingas atakas, tačiau „Man City“ atsilaikė ir iškovojo pergalę.

„Manchester United“ ir „Aston Villa“ akistatoje svarbiausi įvykiai nutiko pačioje mačo pabaigoje. 88-ąją minutę po kampinio pirmąjį rungtynių įvartį pelnė „Aston Villa“ gynėjas Kortney Hause'as.

O po kelių minučių jis savo baudos aikštelėje sužaidė ranka ir į „Aston Villa“ vartus buvo skirtas 11 metrų baudinys.

Nors tuo metu aikštėje buvo ir Cristiano Ronaldo, bet realizuoti baudinį pamėgino Bruno Fernandesas. Vis dėlto, 27 metų portugalas smūgiavo netiksliai ir „Manchester United“ į savo sąskaitą įsirašė pirmąjį pralaimėjimą čempionate.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją