Svečiai antro kėlinio viduryje liko be Frenkie de Jongo, kuris vos per keturias minutes užsidirbo du įspėjimus.

Darbuotis teko „Barcos“ vartininkui Marcui-Andre ter Stegenui, dvikovos pabaigoje atrėmusiam kelis pavojingus varžovų smūgius, o tiksint paskutinėms minutėms raudoną kortelę prieš save išvydo ir nervų netramdęs R. Koemanas.

Olandas audringai reagavo į dar vieną jo auklėtiniams skirtą įspėjimą – šįkart Sergio Busquetsui.

„Viena iš problemų Ispanijoje yra tai, jog čia pašalinti gali už nieką. Jie nesako, dėl ko konkrečiai, tiesiog vadina tai netinkamu elgesiu. Bet juk visi matė, kad aikštėje buvo antras kamuolys, o žaidimas nebuvo stabdomas. Bent jau visi privalėjo tai matyti.

Žinau, kad nelaimėsiu karo su žiniasklaida, todėl visą energiją skirsiu komandai ir žaidėjams. Vis dar matau fantastišką jų nusiteikimą, ir man tai svarbiausia“, – po mačo dėstė iš visų pusių pastarosiomis dienomis atakuojamas 58-erių specialistas.

Dėl nuviliančių rezultatų vos 7-ą vietą čempionate šiuo metu užimanti „Barcelona“ susilaukia gausios žiniasklaidos kritikos, o klubo prezidentas Joanas Laporta nėra didelis R. Koemano gerbėjas.

„Visi treneriai, ne tik R. Koemanas, priklauso nuo savo komandos rezultatų. „Barcos“ atveju, taip pat ir nuo demonstruojamo žaidimo stiliaus. R. Koemanas yra mūsų treneris, šiandien mes esame išvien su juo. Bet matome, kad komanda neatrodo taip, kaip tikimės. Jei reikės priimti tam tikrus sprendimus, mes juos ir priimsime“, – prieš mačą su „Cadiz“ ekipos stratego kėdę dar labiau įsiūbavo J. Laporta.

Primename, kad taupymo režimą įjungusi „Barcelona“ vasarą atsisveikino su savo simboliu Lioneliu Messi, taip pat Antoine'ui Griezmannu.

Negana to, dėl traumų komandai šiuo metu negali padėti visas būrys svarbių futbolininkų: Jordi Alba, Pedri, Ansu Fati, Ousmane'as Dembele, Martinas Braithwaite'as, naujokas Sergio Aguero.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)