18-metis A. Olubi tik pradeda legionieriaus karjerą, „Žalgiris“ jam – pirmoji stotelė. A. Olubi laikomas vienu talentingiausių Femmak akademijos auklėtinių.

„Tai mano pirmas kartas Lietuvoje. Džiaugiuosi būdamas čia ir noriu čia žaisti geriausioje Lietuvos komandoje – „Žalgiryje“, – sakė A. Olubi.

„Kitoje šalyse žaisiu pirmą kartą. Mano lūkesčiai – atsiskleisti ir duoti naudos komandai. Labiausiai Lietuva mane žavi tuo, kad suteikia šansą jauniems Nigerijos žaidėjams prasimušti į aukštesnį lygį. Todėl ir esu čia. Kad daug ko išmokčiau, bet tuo pačiu ir būčiau naudingas komandai“

„Man patinka, kaip komanda žaidžia, atmosfera puiki, o lietuviai yra geri ir draugiški, – pridūrė A. Olubi. Esu jaunas žaidėjas. Tikiuosi, liksiu čia ilgam ir padėsiu komandai pasiekti tikslus. Stengsiuosi iš visų jėgų“.

Savo ruožtu po sunkios pergalės Marijampolėje žalgiriečių Vladimiras Čeburinas pirmiausia padėkojo komandos sirgaliams. „Žalgiriui“ pavyko nudžiuginti žaliai baltus gerbėjus – „Hegelmann LFF taurės“ ketvirtfinalyje „Sūduva“ trečiadienio vakarą įveikta po baudinių serijos 6:5.

„Tai buvo rungtynės, kuriose abi komandos daug laiko praleido aikštės viduryje. Povojingų momentų šiek tiek buvo abiejose pusėse, bet didžioji dalis žaidimo vyko aikštės centre. Karšta buvo aikštėje – išvydome ir raudoną kortelę mačo pabaigoje, bet labiausiai džiugina, kad turnyre keliaujame toliau, įveikę išties labai neprastą varžovą“, – kalbėjo V. Čeburinas.

Baudinių serijos metu „Sūduvos“ vartininkas Makis Giannikoglou bandė išmušti „Žalgirio“ žaidėjus iš vėžių, kojomis sudarkydamas 11 metrų žymą, tačiau tai atsisuko prieš pačią „Sūduvą“ – lemiamą smūgį atlikęs Semiras Kerla paslydo ir smūgiavo netiksliai.

„Yra toks posakis: nekask kitam duobės, nes pats įkrisi. Šiandien tai ir pamatėme“, – situaciją pakomentavo V.Čeburinas. Vis dėlto jis pripažino, kad baudinių serija yra loterija, bet pasidžiaugė lydėjusia sėkme:

„Po tokių sunkių ir ilgų rungtynių baudinių serija yra didžiulis išbandymas, bet mums šįkart pavyko.“

Paklaustas, ar žaidimas Marijampolėje vis dar kelia emocijų, V. Čeburinas kalbėjo:

„Praėjo šiek tiek laiko, todėl iš „Sūduvos“ sirgalių jau ir negatyvių šūksnių gaunu. Buvę „Sūduvos“ žaidėjai, dabar esantys „Žalgiryje“, to paties sulaukia, bet toks yra futbolo gyvenimas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)