„Bayer“ išvykoje 3:1 (2:1) įveikė „Stuttgart“ klubą. Įvarčius nugalėtojams pelnė Robertas Andrichas, Patrickas Schickas ir Florianas Wirtzas. Pralaimėjusių gretose vieniteliu tiksliu smūgiu 38 min. pasižymėjo Orelis Mangala.

Beje, Lėverkuzeno komanda nuo 31 minutės žaidė mažumoje, po to kai iš aikštės buvo išvarytas raudoną kortelę užsidirbęs pirmojo įvarčio autorius R. Andrichas.

Tuo metu Dortmundo „Borussia“ savo aikštėje 4:2 (2:0) įveikė Berlyno „Union“ ekipą. Pirmame kėlinyje įvarčiais pasižymėjo Raphaelis Guerreiro ir Erlingas Haalandas, o 52 min. Marvinas Friedrichas nukreipė kamuolį į savus vartus ir „Borussia“ persvara išaugo iki 3:0.

Nors Berlyno ekipa dviem savo įvarčiais atgaivino intrigą, bet 83 min. antrą savo įvartį rungtynėse pelnęs E. Haalandas nulėmė rungtynių baigtį.

21 metų „Borussia“ puolėjas šį sezoną Bundeslygoje pelnė jau 7 įvarčius ir pagal šį rodiklį pavijo iki šiol pirmavusį „Bayern“ snaiperį Robertą Lewandowskį.

Paskutinėse Bundeslygos 5 turo rungtynėse „Wolfsburg“ namuose priėmė Frankfurto „Eintracht“ ekipą. Sezoną keturiomis pergalėmis pradėjusi „Wolfsburg“ komanda buvo priversta vytis varžovus, o rezultatą išlygino 70 minutę pasižymėjęs Woutas Weghorstas.

Po 5 rungtynių Vokietijos čempionate pirmauja po 13 taškų surinkę Miuncheno „Bayern“ ir „Wolfsburg“, o „Borussia“ sąskaitoje yra 12 taškų.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją