Vokiečiai pranoko turkus 2:1 (2:0).

Pirmame kėlinyje įvarčiai krito tik į šeimininkų vartus. Pirmasis pasižymėjo išradingu Thomaso Meunier perdavimu pasinaudojęs Jude'as Bellinghamas, o jau per pridėtą laiką pats anglas padėjo rezultatą padvigubinti E. Haalandui.

21-erių puolėjui tai buvo 21-as tikslus smūgis per 17 mačų Čempionų lygoje. Paskaičiuota, jog įvarčius jis muša kas 63 minutes ir produktyvumu kol kas neturi lygių turnyro istorijoje.

Trečiadienį mačo pabaigoje „Bešiktaš“ viltis trumpam buvo atgaivinęs Francisco Montero.

Kitose C grupės rungtynėse susitinka Lisabonos „Sporting“ (Portugalija) ir Amsterdamo „Ajax“ (Nyderlandai).

Tuo metu kovas D grupėje pergale atidarė turnyre debiutavęs Tiraspolio „Sheriff“ klubas. Daugkartiniai Moldovos čempionai namuose 2:0 įveikė Donecko „Šachtar“ (Ukraina).

Tiesa, nors „Sheriff“ formaliai priklauso Moldovos futbolo sistemai, klubas įsikūręs tarptautiniu mastu nepripažintoje Padniestrės respublikoje ir yra valdomas to paties pavadinimo korporacijos, siejamos su separatistinėmis politinėmis jėgomis.

Rezultatai

Stambulo „Bešiktaš“ 1 – 2 Dortmundo „Borussia“
20' [0 – 1] Jude'as Bellinghamas
45+3' [0 – 2] Erlingas Haalandas
90+4' [1 – 2] Francisco Montero

Tiraspolio „Sheriff“ 2 – 0 Donecko „Šachtar“
16' [1 – 0] Adama Traore
62' [2 – 0] Momo Yansane

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)