C. Ronaldo su „Manchester United“ pasirašė dvejų metų sutartį su galimybe ją pratęsti dar vienam sezonui.

„Visi, kurie mane pažįsta, žino apie mano nesibaigiančią meilę „Manchester United“ klubui, – rašė puolėjas savo „Instagram“ paskyroje. – Šioje komandoje praleisti metai buvo nuostabūs ir kartu nueitas kelias aukso raidėmis įrašytas į istorijos puslapius. Man sunku net apsakyti savo jausmus, kai matau pranešimus apie savo sugrįžimą į „Old Trafford“. Tai – svajonės išsipildymas. Net kai grįždavau čia kaip varžovas, jaučiau didelę meilę ir pagarbą iš klubo sirgalių žiūrovų tribūnose. Tai įspūdinga“.

Be viso to penkis kartus geriausias planetos futbolininkas pabrėžė: „Aš sugrįžau ten, kur ir turiu būti. Padarykime tai dar kartą. Ir dar – Sere Alexai (Fergusonai), tai dėl tavęs...“.

A. Fergusonas buvo „Manchester United“ strategas, kai C. Ronaldo vilkėjo šios ekipos marškinėlius. Portugalas iš viso per 292 rungtynes „raudoniesiems velniams“ pelnė 118 įvarčių. Tuomet 2009 metais jis išvyko į Madrido „Real“.

Tikima, kad prieš grįždamas į Mančesterio komandą, jis kalbėjosi su A. Fergusonu.

„Trūksta žodžių apibūdinti tokį žaidėją kaip C. Ronaldo, – kalbėjo dabartinis „Manchester United“ strategas Ole Gunnaras Solskjaeras. – Jis ne tik nuostabus žaidėjas, bet ir išskirtinė asmenybė. Reikia išties kažką turėti nepaprasto, kad galėtum taip ilgai išsaugoti troškimą žaisti aukščiausiame lygmenyje. Neturiu jokių abejonių, kad jis ir toliau mus stebins, o jo patirtis bus išties didelė paskata tobulėti jauniems žaidėjams“.

C. Ronaldo iš pradžių buvo siejamas su „Manchester City“, tačiau pasirinko kitą Mančesterio klubą, su kuriuo per 6 metus laimėjo 3 „Premier“ lygos titulus, Čempionų lygą, dvi lygos taures ir FA taurę.

Teigiama, kad futbolo žvaigždė su „Manchester United“ apranga jau gali išbėgti į aikštę rugsėjo 11 dieną rungtynėse su „Newcastle“.


C. Ronaldo laimėjimai:

  • Penkiskart „Ballon d'Or“ laimėtojas (2008 metais su „Manchester United“, 2013, 2014, 2016 ir 2017 – su Madrido „Real“.
  • Penkiskart Čempionų lygos nugalėtojas (2008 metais su „Manchester United, 2014, 2016, 2017 ir 2018 metais – su Madrido „Real“.
  • Laimėjo 7 titulus trijose skirtingų šalių lygose (2007, 2008, 2009 – su „Manchester United“, 2012 ir 2017 metais – su Madrido „Real“ ir 2019, 2020 – su Turino „Juventus“.
  • Su Portugalijos rinktine laimėjo 2016 metų Europos čempionatą.
  • Iškovojo 32 trofėjus su Lisabonos „Sporting“, „Manchester United“, Madrido „Real“, Turino „Juventus“ ir Portugalijos rinktine.
  • Yra visų laikų rezultatyviausias Čempionų lygos žaidėjas – 176 rungtynėse pelnė 134 įvarčius.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)