Vienintelį įvartį 21 min. pelnė „Empoli“ kapitonas Leonardo Mancuso. Šiai komandai tai buvo ne tik pirma pergalė šį sezoną, bet ir pirmoji pergalė išvykoje prieš „Juventus“ nuo 1999 metų.

Tuo metu vos 1 tašką per pirmus du turus sukrapščiu Turino ekipa jau 16 kartą iš eilės nesugebėjo apsaugoti savo vartų „Serie A“ rungtynėse.

Kitose „Serie A“ 2 turo rungtynėse Romos „Lazio“ net 6:1 (3:0) sutriuškino „Spezia“ ekipą, kurios gretose ir vėl nebuvo vartininko iš Lietuvos Tito Krapiko. Tris įvarčius nugalėtojams pelnė Ciro Immobille, o antrame kėlinyje tiksliais smūgiais atsižymėjo Felipe Andersonas, Elseidas Hysaj ir Luisas Alberto.

Pergalę iškovojo ir Florencijos „Fiorentina“, savo aikštėje 2:1 (1:0) įveikusi „Torino“ komandą, o Bergamo „Atalanta“ su „Bologna“ sužaidė lygiosiomis 0:0.

Čempionate pirmauja Romos „Lazio“ ir penktadienį antrą pergalę iškovojusi Milano „Inter“ ekipa, o 1 tašką turintis „Juventus“ yra 13-as.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)