Šiose rungtynėse įvarčių sąskaitą jau 6 min. atidarė kitas „Bayern“ senbuvis – Thomasas Mulleris. 30 min. smūgiu galva pasižymėjęs R. Lewandowskis ne tik padvigubino komandos persvarą, bet ir pagerino asmeninį rekordą. 33 metų puolėjas nepalieka aikštės be įvarčio jau 13-oje Vokietijos čempionato rungtynių Bundeslygos rungtynių iš eilės. Tai jo naujas asmninis rekordas.

Antrame kėlinyje R. Lewandowskis pridėjo dar du įvarčius ir tokiu būdu ne tik pasiekė, bet ir viršijo „Bayern“ gretose pelnytų 300 įvarčių ribą.

Dar vieną įvartį šiose rungtynėse įmušė jaunasis „Bayern“ talentas Jamalas Musiala.

Per tris turus 7 taškus surinkusi „Bayern“ ekipa turnyrinėje lentelėje pavijo Lėverkuzeno „Bayer“ komandą.

Pastaroji šeštadienį svečiuose „Bayer“ 4:1 įveikė „FC Augsburg“ komandą. Kitose „Bundesliga“ rungtynėse „Freiburg“ ekipa 3:2 įveikė „Sttugart“ ir taip pat savo sąskaitoje turi 7 taškus.

Antrą pergalę iškovojo „Mainz“, savo aikštėje 3:0 nugalėjusi „Greuther Furth“ ekipą. Tuo metu „Koln“ lygiosiomis 1:1 sužaidė su „Bochum“, Bylefeldo „Armenia“ tokiu pat rezultatu baigė rungtynes su Frankfurto „Eintracht“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją