Jau 15 min. „Verona“ saugas Ivanas Iličius nuginklavo „Inter“ vartininką Samirą Handanovičių ir išvedė savo komandą į priekį. Svečiai rezultatą išlygino 47 min. Lautaro Martinezo tikslaus smūgio, bet galutinai savo pranašumą įrodė tik baigiantis rungtynėms. 83 min. Italijos čempionus į priekį išvedė Joaquin Correa, o jau 4-ą teisėjo pridėto laiko minutę 27 metų saugas iš Argentinos padėjo paskutinį tašką savo debiutinėse rungtynėse.

Iškovojęs antrą pergalę „Inter“ su 6 taškais pirmauja čempionate. Pirmą pergalę į savo sąskaitą penktadienį įsirašė „Udinese“ ekipa. Ji savo aikštėje 3:0 (1:0) nugalėjo „Serie A“ naujokus „Venezia“ komandą.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Penktadienį Vokietijoje startavo „Bundesliga“ 3 turas. Vienintelėse rungtynėse dramatišką pergalę pasiekė Dortmundo „Borussia“, savo aikštėje 3:2 (0:0) palaužusi „Hoffenheim“ futbolininkus.

Šeimininkai į priekį išsivežė po Giovanni Reyna įvarčio 49 min., bet 61 min. rezultatą išlygino Christophas Baumgartneris. Vis dėlto, dar po 8 minučių „Borussia“ vėl pirmavo po Jude'o Bellinghamo tikslaus smūgio.

Tačiau 90 min. „Hoffenheim“ žaidėjas Munas Dabburas dar kartą išlygino rezultatą. Ir kuomet jau atrodė, kad svečiai iš Dortmundo išsiveš tašką, žodį tarė galingu smūgiu pergalę savo komandai atnešęs Erlingas Haalandas.

Dortmundo klubui tai buvo antroji pergalė šį sezoną ir su 6 taškais „Borussia“ bent trumpam pakilo į pirmą turnyrinės lentelės poziciją.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją