Pirmame kėlinyje įsimintinų epizodų nenutiko: dėl traumos aikštę buvo priverstas palikti Marijampolės ekipos žaidėjas Romainas Habranas, o Nicolas Gorobsovo baudos smūgį atrėmė į Lietuvos rinktinę iškviestas svečių ekipos vartininkas Ignas Plūkas.

Po pertraukos žaidimas klostėsi panašia vaga, tačiau nuo 70 minutės „Hegelmann Litauen“ futbolininkai netikėtai perėmė iniciatyvą ir 73-iąją minutę išsiveržė į priekį. Po rikošeto kamuolys dėkingai atšoko „Hegelmann Litauen“ kapitonui Viliui Armanavičiui, kuris savo šansu pasinaudojo.

Pagrindiniam laikui artėjant į pabaigą šeimininkai p turėjo puikų šansą atstatyti pusiausvyrą, tačiau Jordanas N'Kololo iš geros padėties nepataikė į vartus. O netrukus „Sūduva“ buvo nubausta.

Po greitos atakos ir puikaus Klaudijaus Upsto perdavimo iš dešiniojo krašto Nauris Petkevičius tiksliu smūgiu nuginklavo Ivaną Kardumą ir po mėnesio pertraukos džiaugėsi savo 12-uoju įvarčiu šiame sezone.

Šeimininkai dar kilo į lemiamą šturmą, tačiau per vėlai. Tiesa, 4-ą pridėto laiko minutę „Sūduvos“ puolėjas J. N'Kololo įspūdingu akrobatišku smūgiu sušvelnino rezultatą, bet tai buvo viskas, ką čempionato lyderiams pavyko pasiekti.

Po keturių iš eilės laimėtų rungtynių nesėkmę patyrusi „Sūduva“ su 52 taškais (po 25 rungtynių) ir toliau A lygoje užima pirmą vietą, o Kauno rajono ekipa su 42 taškais rikiuojasi 5-oje pozicijoje.

Standings provided by SofaScore LiveScore