„Raudonųjų Velnių“ gretose C. Ronaldo žaidė 2003-2009 metais. Per šešis sezonus jis iš viso sužaidė 292 rungtynes ir pelnė 118 įvarčių.

Žiniasklaidoje pasirodė informacija, kad „Manchester United“ sutiko sumokėti už C. Ronaldo beveik 28 mln. eurų išpirką, tuo metu „Manchester City“ tokios galimybės net nesvarstė.

Penktadienį vakare paaiškėjo, kad C. Ronaldo priėmė „Manchester United“ pasiūlymą ir grįžta į komandą, su kuria tris kartus tapo Anglijos čempionu, 2008 m. triumfavo UEFA Čempionų lygos turnyre, o iš viso iškovojo 9 titulus.


Priminsime, kad 2009 m. vasarą futbolininkas atsisveikino su „Manchester United“ ir persikėlė į Madrido „Real“ ekipą. Beje, paskutinį savo įvartį vilkėdamas raudoną aprangą C. Ronaldo įmušė 2009 m. gegužės 10 d. „Premier“ lygos rungtynėse su "Manchester City".

Devynis sezonus „Karališkajame“ Madrido klube praleidęs C. Ronaldos iš viso per 438 rungtynes pelnė 450 įvarčių. Su „Real“ jis iškovojo net 15 titulų, o 2018 m. persikėlė į Italiją ir papildė Turino „Juventus“ gretas.

Penkiskart geriausias planetos futbolininkas Turine rungtyniavo tris sezonus, per 134 mačus pelnė 101 įvartį ir iškovojo dar 5 titulus. Tiesa, praėjęs sezonas etatiniams „Serie A“ čempionams buvo košmariškas: šalies pirmenybėse jie liko tik ketvirti, iš UEFA Čempionų lygos iškrito jau aštuntfinalyje ir tenkinosi tik Italijos taurės trofėjumi.


Savo ruožtu, „Manchester United“ be C. Ronaldo per 12 metų iškovojo tik du Anglijos čempionų titulus, o tarptautinėje arenoje pasižymėjo tik 2016 m. laimėta UEFA Europos lygos taure. Praėjusiame sezone „Man United“ Anglijoje užėmė antrą vietą, tuo metu čempionų titulą (jau penktą per paskutinį dešimtmetį) iškovojo „Manchester City“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)