Penktadienį „Juventus“ vairininkas Massimiliano Allegri patvirtino, jog 36-erių portugalas nebeturi noro žaisti jo vadovaujamoje komandoje ir pasiprašė parduodamas.

Įvairių šalių žiniasklaidoje skelbiama, kad į paskutinę „senosios senjoros“ treniruotę C. Ronaldo užsuko tik atsisveikinti.

„Ronaldo buvo atsidavęs šiam klubui, dabar jis išvyksta, ir gyvenimas tęsiasi toliau. „Juventus“ niekur nedings, ir tai svarbiausias dalykas“, – sakė M. Allegri.

„Juventus“ dar nėra gavęs oficialaus pasiūlymo, bet neabejojama, kad toks netrukus atkeliaus iš Anglijos čempionų „Manchester City“ stovyklos.

Tiesa, žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, jog konkurenciją pastarajai gali sudaryti buvęs C. Ronaldo klubas „Manchester United“.

Penktadienį vakare įvairūs leidiniai, tarp jų ir goal.com, ėmė skelbti, jog būtent raudonieji velniai yra arčiau savo praeities žvaigždės parašo.

Teigiama, kad už C. Ronaldo jiems teks pakloti maždaug 25-28 mln. eurų išpirką.

Skelbiama, kad į derybas su buvusiu auklėtiniu įsitraukė ir legendinis „Manchester United“ strategas Alexas Fergusonas, treniravęs portugalą 2003-2009 metais.

Penkiskart geriausias planetos futbolininkas Turine rungtyniavo tris sezonus ir per 134 mačus pelnė 101 įvartį.

Tiesa, praėjęs sezonas etatiniams „Serie A“ čempionams buvo košmariškas: šalies pirmenybėse jie liko tik ketvirti, iš UEFA Čempionų lygos iškrito jau aštuntfinalyje ir tenkinosi tik Italijos taurės trofėjumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)