Penktadienį ištraukti trečios pagal pajėgumą žemyno lygos grupių etapo burtai Lietuvos čempionų skriaudikus nusiuntė į C grupę kartu su portugalo nuo šios vasaros treniruojama „Roma“ (Italija), Luhansko „Zorija“ (Ukraina) ir Sofijos CSKA (Bulgarija).

Savo ruožtu, prieš tai „Žalgirį“ iš Europos lygos atrankos eliminavusi Slovėnijos čempionė Murska Sobotos „Mura“ susidurs su buvusia J. Mourinho ekipa Londono „Tottenham Hotspur“ (Anglija). G grupėje taip pat žais „Rennes“ (Prancūzija) ir Arnhemo „Vitesse“ (Nyderlandai).

Vienintelio lietuvio naujajame turnyre Giedriaus Arlauskio atstovaujamas Klužo CFR (Rumunija) kovos D grupėje su Alkmaro AZ (Nyderlandai), „Jablonec“ (Čekija) bei „Randers“ (Danija).

Tuo metu vienintelis UEFA turnyrų grupių etapą pasiekęs Baltijos šalių klubas – Estijos čempionė Talino „Flora“ – varžysis B grupėje su Belgrado „Partizan“ (Serbija), „Gent“ (Belgija) ir Larnakos „Anorthosis“ (Kipras).

Pirmas etapas prasidės rugsėjo 16 d. Grupių nugalėtojai pateks tiesiogiai į aštuntfinalius, o antrą vietą užimsiančios ekipos papildomame atkrintamųjų varžybų etape susitiks su Europos lygos grupėse trečiose pozicijose liksiančiais konkurentais.

UEFA Europos Konferencijų lygos grupių etapo burtai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)