22-ejų snaiperis įsigudrino jau per pirmą mačo pusvalandį užsidirbti dvi geltonas korteles, ir abi – už vaidybą.

7-ą min. Ph. Otele pamėgino pakartoti garsiausią Diego Maradonos triuką ir po perdavimo iš krašto kamuolį į šeimininkų vartus nukreipė ranka.

Tačiau teisėjo Roberto Valikonio pergudrauti nepavyko: įvartis nebuvo įskaitytas, o jo autorius nubaustas įspėjimu.

Pagundos vaidinti Ph. Otele tai nesumažino.

29-ą min. nigerietis griuvo oponentų baudos aikštelę, imituodamas pražangą. Arbitras buvo principingas ir išvarė „Kauno Žalgirio“ puolėją iš aikštės.

Tuo metu panevėžiečiai pirmavo 1:0, o po pertraukos nukraujavusių varžovų gynybą įveikė dar tris kartus ir laimėjo 4:0. Roko Garasto auklėtiniams tai buvo didžiausia sezono nesėkmė A lygoje.

Maža to, „Panevėžys“ aplenkė kauniečius turnyro lentelėje, pakildamas į trečią poziciją. Abi komandos, kaip ir titulą ginantis Vilniaus „Žalgiris“, dabar turi po 45 taškus. Tačiau „Kauno Žalgiris“ jau yra sužaidęs 25-erias rungtynes, „Panevėžys“ – 23, o vilniečiai – tik 21.

Ph. Otele kraityje yra 9 įvarčiai, rezultatyviausių A lygos žaidėjų rikiuotėje jis užima ketvirtą vietą. Bet artimiausiose rungtynėse papildyti sąskaitos „Kauno Žalgirio“ legionierius negalės, nes turės praleisti jas dėl diskvalifikacijos.

9 kartus pasižymėjo ir kauniečių kapitonas Linas Pilibaitis.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)