Po pusantrų metų pertraukos pilnutėlių stadiono tribūnų palaikomi Davido Moyeso auklėtiniai pasinaudojo 40-ą min. svečių puolėjui iš Ispanijos Ayoze'ui Perezui už grubią pražangą parodyta raudona kortele.

Prieš tai „plaktukus“ į priekį jau buvo išvedęs Pablo Fornalsas, o po pertraukos šeimininkai ėmė siaubti išretėjusias oponentų gretas.

56-ą min. rezultatą padvigubino Saidas Benrahma, ir nors 69-ą min. skirtumą sušvelnino Youri Tielemansas, mačui artėjant prie pabaigos išaušo Michailo Antonio žvaigždžių valanda.

31-erių puolėjas vieną po kito pelnė du įvarčius, tapdamas rezultatyviausiu visų laikų „West Ham“ žaidėju „Premier“ lygoje. 49 kartus pasižymėjęs snaiperis aplenkė amžiaus pradžios klubo legendą iš Italijos Paolo di Canio (47 įvarčiai).

Savo pasiekimą M. Antonio pažymėjo sušokdamas valsą su sirgalių atsineštu natūralaus dydžio savo paties kartoniniu portretu.

Pirmadienį „West Ham“ senbuvis į savo sąskaitą taip pat įsirašė ir vieną rezultatyvų perdavimą.

Nė vieno naujo pirkinio vasarą neįsigijusi Londono ekipa keturis įvarčius mušė ir pirmame ture, kai 4:2 pranoko „Newcastle United“.

Toks rezultatyvumas leidžia „West Ham“ pirmauti čempionate, kuriame taškų dar neprarado iš viso penkios ekipos. Praėjusio sezono FA taurės laimėtojai „Leicester City“ užima 12-ą vietą (3 tšk.).

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tuo metu Ispanijos pirmenybėse pirmadienį sužaistos dvejos rungtynės. „Sevilla“ išvykoje po komandos naujoko Eriko Lamelos įvarčio jau per pridėtą antrojo kėlinio laiką 1:0 palaužė Madrido „Getafe“.

6 taškus per du turus surinkę andalūzai taip pat pašoko į pirmą poziciją turnyro lentelėje, kuria dalinasi su vieninteliu Madrido „Atletico“.

Pamplonos „Osasuna“ ir Vigo „Celta“ išsiskyrė taikiai 0:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)