„Real“ itin rezultatyvų mačą išvykoje su Valensijos „Levante“ pabaigė lygiosiomis – 3:3. Įvarčius svečiams pelnė Garethas Bale'as (5 min.) ir Junioras Vinicius (73, 85), o šeimininkų gretose pasižymėjo Marti Rogeris (46), Jose Campana (57) ir Roberas Pieras (79). Mačą „Levante“ baigė be vieno pašalinto žaidėjo.

Vienvaldžiais turnyro lentelės lyderiais tapo antrą pergalę iškovoję Madrido „Atletico“ futbolininkai. Čempionų titulą ginantys Diego Simeone's auklėtiniai namie 1:0 pranoko „Elche“ ekipą. 39 min. pasižymėjo Angelis Correa.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Tuo metu Italijoje sekmadienio vakarą nulijo ne tik įvarčiais, bet ir raudonomis kortelėmis. Per ketverias „Serie A“ pirmo turo rungtynes įmušta 15 įvarčių ir iš aikštės pašalinti net 6 futbolininkai.

Pergalingai čempionatą pradėjo Jose Mourinho treniruojama „AS Roma“, kuri 3:1 namie pranoko Florencijos „Fiorentina“ ekipą. Mačo herojumi tapo du įvarčius nugalėtojams pelnęs prancūzas Jordanas Veretout, 64 min. persvėręs rezultatą, o 79 min. įtvirtinęs pergalę. Iš aikštės buvo pašalinta po vieną abiejų komandų futbolininką.

Vienintelėse rungtynėse, kuriose teisėjui neteko traukti raudonos kortelės, Turino „Juventus“ išvykoje 2:2 sužaidė su „Udinese“. Svečiai pirmavo po Paulo Dybalos (3) ir Juano Cuadrado (23) įvarčių, bet antrame kėlinyje šeimininkai atstatė pusiausvyrą.

Pažymėtina, kad Cristiano Ronaldo aikštėje pasirodė tik antrajame kėlinyje, kai 60 min. pakeitė Alvaro Moratą. Per pridėtą laiką arbitras neįskaitė portugalo pelnyto įvarčio, nes įžvelgė taisyklių pažeidimą.

„Napoli“ be iš aikštės pašalinto žaidėjo 2:0 namie nugalėjo „Venezia“, o „Bologna“ savo aikštėje 3:2 pranoko „Salernitana“ ekipa. Šeimininkai mačą baigė be dviejų, o svečiai – be vieno išvyto žaidėjo.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Vokietijos čempionate pirmą pergalę po slystelėjimo ankstesniame ture įsirašė čempionų titulą ginantys Miuncheno „Bayern“ futbolnininkai.Jie 3:2 namuose pranoko „Koln“ ekipą.

Nugalėtojams du įvarčius pelnė Serge'as Gnabry (59, 71), vieną – Robertas Lewandowskis (50).

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)