Pirmame kėlinyje svečiai turėjo dvi labai geras progas: pirmoje situacijoje Francis Kyeremeh po Josipo Tadičiaus perdavimo mušė virš vartų, o antrame epizode futbolininko iš Ganos smūgį puikiai atrėmė Ignas Plūkas.

„Žalgirio“ vartus gynęs Tomislavas Duka taip pat turėjo darbo. Kroatas apsigynė nuo pavojingo Levano Mačarašvilio bandymo, antrame kėlinyje – išgelbėjo komandą po Thompsono Gavi ir Alexo Negeubos bandymų.

84-ąją minutę Kauno rajono komanda surengė puikią kontrataką, kuri buvo vainikuota klasišku įvarčiu. Į baudos aikštelę po Klaudijaus Upsto perdavimo įsiveržęs A. Negueba joje surado Ibrahimą Olaosebikaną, taikliai smūgiavusį iš arti.

Vis dėlto „Hegelmann Litauen“ futbolininkai pergale nesidžiaugė. Mantas Fridrikas neapdairiai galva pamušė kamuolį link I. Plūko, o savo poziciją palikęs vartininkas suteikė progą Tomislavui Kišui įmušti lengvą įvartį.

Čempionato debiutantai su 39 taškais žengia 5-oje, savo ruožtu, tik 21-ąjį mačą sužaidę žalgiriečiai su 45 taškais rikiuojasi antri.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)