Jau 7 min. svečiai buvo priversti traukti kamuolį iš savo vartų tinklo. „Man City“ krašto saugas Gabrielis Jesusas atliko perdavimą į baudos aikštelę ir po kelių rikošetų atsimušęs į „Norwich City“ vartininką Timą Krulą kamuolys suspurdėjo tinkle.

Aktyviai žaidęs G. Jesusas prisidėjo ir dar prie dviejų įvarčių. 22 min. po jo perdavimo pasižymėjo „Man City“ naujokas, komandos gretas šią vasarą už rekordinę Anglijos žaidėjui 117 milijonų eurų sumą papildęs Jackas Grealishas, o 71 min. pirmą savo įvartį šį sezoną pelnė ir Rahimas Sterlingas. Kitus įvarčius įmušė gynėjas Aymericas Laporte (64 min.) ir po keitimo aikštėje pasirodęs Riyadas Mahrezas (84 min.).

Kitose 2-o turo rungtynėse „Aston Villa“ namuose 2:0 įveikė „Newcastle United“ ekipą, o prie pirmosios Birmingemo komandos pergalės įvarčiais prisidėjo Danny Ingsas ir Anwaras El Ghazi.

Antrą pergalę iškovojo „Brighton“ ekipa, savo aikštėje 2:0 įveikusi „Watford“. Dvejos rungtynės baigėsi lygiosiomis: „Leeds United“ savo aikštėje 2:2 sužaidė su Liverpulio „Everton“, o „Crystal Palace“ ir „Brentford“ akistata baigėsi be įvarčių. Beje, 1-ame ture Londono „Arsenal“ ekipą įveikęs „Brentford“ šį sezoną įvarčių dar nepraleido.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)