Pirmą įvartį nugalėtojams 18 min. po Konstantino Tsimiko perdavimo pelnė tiksliu smūgiu galva pasižymėjęs portugalas Diogo Jota, o 69 min. puikią „Liverpool“ ataką neatremiamu smūgiu užbaigė Sadio Mane.

Beje, pirmo kėlinio viduryje kamuolį į „Burnley“ vartus pasiuntė ir „Liverpool“ atakų lyderis Mohamedas Salah, tačiau po VAR peržiūros buvo užfiksuota nuošalė. Tiesa, antro kėlinio pradžioje VAR pasidarbavo ir šeimininkų naudai. „Burnley“ puolėjas Ashley Barnesas pasiuntė kamuolį į „Liverpool“ vartus, tačiau po peržiūros ir šiam futbolininkui buvo nustatytas nuošalės taisyklės pažeidimas.

„Liverpool“ ekipa pirmąsias Anglijos čempionato rungtynes savo arenoje laimėjo jau 18 kartą iš eilės, o po 17 mėnesių pertraukos šeimininkų pergale džiaugėsi ir iki kraštų „Anfield“ stadioną užpildę gerbėjai.


1-ame ture bronziniai praėjusios sezono prizininkai svečiuose 3:0 įveikė „Norwich City“ komandą, o „Burnley“ 1:2 nusileido „Brighton & Hove Albion“ ekipai.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)