C. Ronaldo teigė dėmesį telkiantis į savo darbą ir patvirtino, jog ir toliau gins „Juventus“ klubo garbę.

Su portugalu buvo siejami gandai apie galimą jo persikėlimą į Madrido „Real“, „Paris Saint Germain“ ar „Manchester City“.

36-erių C. Ronaldo tokius gandus pavadino „nepagarba kaip žaidėjui ir kaip vyrui“.

„Mažiau kalbų ir daugiau darbų, tai mano pagrindinis šūkis nuo mano karjeros pradžios. Bet kokiu atveju, atsižvelgiant kas buvo neseniai kalbėta ir rašyta, turiu išdėstyti savo poziciją.

Šis pigus būdas, kuriuo nušviečiama mano ateitis žiniasklaidoje, yra nepagarba visiems su šiais gandais susijusiems klubams, taip pat jų žaidėjams ir personalui“, – rašė C. Ronaldo.

Antradienį „Real“ strategas Carlo Ancelotti tviteryje paneigė bet kokias spekuliacijas apie galimą C. Ronaldo grįžimą į „Karališkąjį“ klubą.

„Cristiano yra „Real“ legenda, jis nusipelno mano pagarbos ir meilės, bet niekada nesvarsčiau apie galimą jo persikėlimą į Madridą“, – rašė C. Ancelotti.

Panašu, jog tokius jo žodžius išprovokavo vienos Ispanijos televizijos reportažas apie galimą C. Ronaldo grįžimą į „Real“.

„Mano istorija „Real“ klube įtvirtinta žodžiais ir skaičiais, trofėjais ir titulais, rekordais ir antraštėmis. Visa tai yra „Bernabeu“ stadiono muziejuje bei kiekvieno sirgaliaus mintyse“, – savo pranešime teigė C. Ronaldo.

„Dabar nutraukiu tylą norėdamas pasakyti, jog negaliu toliau leisti žmonėms žaisti su mano vardu. Aš ir toliau susitelkiu į savo karjerą ir darbą, esu pasiryžęs ir pasiruošęs visiems iššūkiams, kurie manęs laukia. Visa kita – tik kalbos“, – pridūrė C. Ronaldo.

Gandai apie galimus jo karjeros pokyčius suintensyvėjo po Lionelio Messi persikėlimo iš „Barcelonos“ į PSG.

C. Ronaldo ir „Juventus“ sutartis galioja iki 2022-ųjų birželio.

Portugalas 2009-ųjų liepą iš „Manchester United“ persikėlė į Ispanijos sostinę ir per 9 sezonus „Real“ gretose sužaidė 438 rungtynes bei pelnė 450 įvarčių. Su „Real“ Ronaldo laimėjo 4-is Čempionų lygos titulus bei dukart triumfavo „La Liga“ čempionate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)