Pergalingą įvartį sostinės klubui pelnė 55-ą minutę pasižymėjęs Hueng-Min Sonas. Legionerius iš Pietų Korėjos varžovų vartininką Edersoną nuginklavo puikiu smūgiu kaire koja iš už baudos aikštelės ribų.

Dvikovoje sužaidus kiek daugiau nei valandą „Tottenham“ turėjo puikią galimybę pasidvigubinti savo pranašumą. Po kelių rikošetų kamuolys atiteko šeimininkų krašto puolėjui Stevenui Bergwijnui, tačiau vienas prieš vartininką atsidūręs olandas nesugebėjo pataikyti į vartus.

Rungtynėms ypatingo prieskonio pridėjo mįslinga Anglijos rinktinės bei „Tottenham“ kapitono Harry Kane'o situaciją. Viso tarpsezonio metu su galimu persikėlimu į „Manchester City“ sietas puolėjas jau kuris laikas nesitreniravo kartu su komanda, o šias rungtynes stebėjo stadione, tačiau joms registruotas nebuvo.

Kalnų savo debiuto metu nenuvertė brangiausiu visų laikų „Premier“ lygos futbolininku šią vasarą tapęs Jackas Grealishas. Iš Birmingemo „Aston Villa“ į „Manchester City“ už 100 milijonų svarų persikėlęs saugas žaidė visas rungtynes ir 91-ą minutę prieš savo akis išvydo geltoną kortelę.

Londono klubas pastaraisiais metais tapo neįkandamu riešutu Pepo Guardiolos vadovaujamai komandai. Mančesterio futbolininkai varžovų stadione pralaimėjo jau ketvirtą kartą iš eilės – tai ilgiausia tokio pobūdžio serija Guardiolai vadovaujant „Manchester City“ klubui.

Tarpusavio dvikovose ne pirmą kartą ispaną pranoko „Tottenham“ klube debiutavęs Nuno Espirito Santo. Dusyk Guardiolos auklėtinius portugalas įveikė dar vadovaudamas „Wolves“ ekipai, o po šios pergalės tapo tik ketvirtuoju Pepą tris sykius įveikti sugebėjusiu „Premier“ lygos strategu. Kartu su juo tą padaryti pavyko Jurgenui Kloppui, Olei Gunnarui Solskjaerui ir Jose Mourinho.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)