Šią vasarą Mauricio Pochettino treniruojamo PSG klubo sudėtį papildė Italijos rinktinės vartininkas Gianluigi Donnarumma, marokietis Achrafas Hakimi, olandas Georginio Wijnaldumas, ilgametis Madrido „Real“ ir Ispanijos rinktinės gynėjas Sergio Ramosas bei po beveik dviejų dešimtmečių su „Barcelona“ atsisveikinęs argentinietis Lionelis Messi.

Paryžiuje šie futbolininkai suvienys jėgas su kitomis ryškiomis futbolo asmenybėmis – prancūzu Kylianu Mbappe, brazilais Neymaru ir Marquinhosu, italu Marco Verrati, argentiniečiu Angelu Di Maria ir kt.

Tiesa, šeštadienį vykusias rungtynes su „Strasbourg“ didžioji dalis PSG žvaigždžių stebėjo iš tribūnų, o į aikštę išbėgo tik kojas komandoje apšilti jau spėję A. Hakimi ir G. Wijnaldumas.

Tačiau ir be ryškiausių naujokų Paryžiaus ekipa iškovojo įtikinamą pergalę. Jau 3 min. argentinietis puolėjas Mauro Icardi pelnė pirmą įvartį, 25 min. po vokiečio Juliano Draxlerio perdavimo pasižymėjo K, Mbappe, o dar po kelių minučių trečią įvartį pelnė pats J. Draxleris.

Tiesa, antroje rungtynių dalyje „Strasbourg“ pakuteno kiek per daug atsipalaidavusių šeimininkų nervus ir po Kevin Gameiro bei Ludovico Ajorque įvarčių sumažino atsilikimą iki minimumo (2:3). Tačiau po šalto dušo susikaupę PSG futbolininkai susigrąžino iniciatyvą ir 86 min. po keitimo aikštėje pasirodęs ispanas Pablo Sarabia tiksliu smūgiu užtvirtino Prancūzijos vicečempionų pergalę 4:2.


Pergalingai pradėjęs sezoną ir „Ligue 1“ pirmenybėse laimėjęs abi žaistas rungtynes PSG klubas su 6 taškais žengia turnyro lentelės viršūnėje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)