Gvanachuato valstijoje esančiame Leono mieste tarpusavyje žaidė „Santa Ana del Conde“ ir „VAG Zona Piel“ komandos.

Remiantis vietos žiniasklaidos pranešimais, mačo metu greta aikštės privažiavo automobilis, iš kurio iššokę keleiviai pradėjo šaudyti tiek į aikštę, tiek į tribūną.

Kilusį chaosą nufilmavo vienas iš joje buvusių žiūrovų: pasimetę futbolininkai lakstė po aikštę nežinodami, kur slėptis, kai kurie krito ant vejos tikėdamiesi taip išvengti kulkų, paniškai bėgti pradėjo ir publika.

Skelbiama, kad per išpuolį žuvo trys žmonės, mažiausiai vienas buvo sužeistas. Užuolikų motyvai lieka neaiškūs.

Susišaudymai tarp narkotikų prekeivių grupuočių yra Meksikos kasdienybė, neaplenkianti ir futbolo bei kitų sporto šakų renginių.

2011-aisiais aukščiausios šalies lygos susitikimas Toreono mieste tarp „Santos Laguna“ ir „Monarcas Morelia“ klubų buvo nutrauktas šaudynėms kilus stadiono pašonėje.

Futbolininkai bėgo slėptis į rūbines, o maždaug 20 tūkst. sirgalių tribūnose ieškojo priedangos guldamiesi po kėdėmis. Laimei, tuomet nė vienas žmogus stadione nenukentėjo, tačiau pašautas buvo vienas iš tvarką prižiūrėjusių policininkų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)