Su „Barcelonos“ klubu, kuriame praleido visą savo profesionalo karjerą, praėjusią savaitę išsiskyręs 34-erių L. Messi teigė, kad naujoji jo komanda yra pajėgi triumfuoti UEFA Čempionų lygoje.

„Manau, kad mes čia turime tam tinkamą komandą. Mano tikslas yra laimėti Čempionų lygą dar sykį“, – pažymėjo L. Messi, su „Barcelona“ šiame prestižiniame turnyre triumfavęs keturis sykius (2006, 2009, 2011 ir 2015 m.).

Oficialiame savo pristatyme Paryžiaus „Parc de Princes“ stadione L. Messi pozavo su naujaisiais 30-uoju numeriu pažymėtais savo marškinėliais. 10-asis numeris, kuris argentiniečiui buvo įprastas Barselonoje ir Argentinos rinktinėje, PSG gretose jau buvo užimtas – jis skirtas buvusiam L. Messi bendražygiui „Barcelonos“ ekipoje Neymarui.

„Išvykimas iš Barselonos buvo sunkus, – reporteriams sakė L. Messi, dar sekmadienį per atsisveikinimą su Katalonijos klubu apsipylęs ašaromis. – Tačiau kai atvykau į Paryžių, aš pasijutau laimingas ir supratau, kad dar tikrai turiu noro dirbti, žaisti ir laimėti. Aš čia atvykau siekti pergalių.“

2020-ųjų UEFA Čempionų lygos finale PSG pralaimėjo Miuncheno „Bayern“, o šį pavasarį suklupo turnyro pusfinalyje, kai nusileido „Manchester City“ futbolininkams. Maža to, praėjusiame Prancūzijos futbolo čempionate PSG ekipa prarado nugalėtojos titulą, pirmąją vietą užleisdama „Lille“ futbolininkams.

Šią vasarą argentiniečio Mauricio Pochettino treniruojamas klubas savo sudėtį papildė ne tik L. Messi, bet ir dar dviem patyrusiais žaidėjais. Iš Madrido „Real“ į Paryžių persikraustė ilgametis Ispanijos rinktinės gynėjas Sergio Ramosas, iš „Liverpool“ – olandų saugas Georginio Wijnaldumas.

Taip pat L. Messi Paryžiuje suvienys jėgas su visa grupe kitų pirmo ryškumo žvaigždžių iš įvairių pasaulio kampelių – prancūzu Kylianu Mbappe, minėtuoju brazilu Neymaru, italais Gianluigi Donnarumma ir Marco Verrati ir kt.

„Aš manau, kad šiuo metu tai yra konkurencingiausia komanda pasaulyje“, – pažymėjo PSG prezidentas Nasseras Al-Khelaifi.

Šio sezono Prancūzijos čempionate PSG jau sužaidė vienas rungtynes, kuriose išvykoje 2:1 įveikė „Troyes“ futbolininkus. L. Messi debiuto galima laukti jau ateinantį šeštadienį, kai PSG namie priims „Strasbourg“ ekipą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)