Paskelbta, kad sekmadienio treniruotės metu traumą patyrė šią vasarą „Barcelonos“ klubą papildęs puolėjas Sergio Aguero. 33-ejų argentinietis, į Ispaniją persikėlęs iš „Manchester City“ klubo Anglijoje, susižeidė dešinės kojos blauzdą. Anot Ispanijos žiniasklaidos pranešimų, futbolininkas dėl sausgyslės problemų gali nežaisti 2-3 mėnesius.

S. Aguero liepos pradžioje oficialiai su „Barcelona“ pasirašė dvejų metų trukmės sutartį.

Dabar futbolininkas yra vienas iš ryškiausių su L. Messi atsisveikinusios „Barcelonos“ komandos veidų.

Į Europą iš Argentinos S. Aguero persikėlė dar 2006-aisiais. Iki 2011-ųjų jis atstovavo Madrido „Atletico“ ir Ispanijos sostinės komandai pelnė 74 įvarčius. Vėliau jis žaidė „Man City“ gretose ir per dešimtmetį Anglijoje pasižymėjo 184 įvarčiais.

Paskelbus apie L. Messi išvykimą kai kuriuose užsienio portaluose pasirodė žinia, kad po tokio įvykių posūkio Barselonoje nenori likti ir S. Aguero, tačiau futbolininkas tokius gandus paneigė.

S. Aguero ir L. Messi yra bičiuliai Argentinos rinktinėje, su ja šią vasarą jie laimėjo Pietų Amerikos čempionatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)