Lietuviams vietą rugsėjį įvyksiančiame B diviziono superfinale garantuotų tik pergalė.

Dvikovos pradžia su slovakais nieko blogo nežadėjo. Nepaisant praleisto baudinio į savo vartus, Sahibo Mammadovo auklėtiniai patys privertė prasižengti varžovus. Deja, Pavelo Smolkovo baudos smūgis tikslo nepasiekė.

Vos prasidėjus antrajam kėliniui, puikų šansą turėjo Paulius Giedraitis. Nuostabiai sužaidęs slovakų vartininkas ne tik apsaugojo savo vartus sausus, bet ir netrukus atliko rezultatyvų perdavimą komandos draugui.

Esant rezultatui 0:2, baudos smūgius atliko Elvinas Navickas, P.Giedraitis, tačiau nei viename epizode kamuolys nelėkė į vartų plotą. Savo ruožtu, slovakai už menkiausias klaidas lietuvius baudė.

Antrasis kėlinys baigėsi slovakams turint trijų įvarčių persvarą bei dėl traumos praradus pagrindinį vartininką Modestą Petrauską.

Būsimieji Lietuvos rinktinės varžovai Bulgarijos paplūdimio futbolininkai šiandien 0:3 nusileido Graikijai, kurią lietuviai prieš pora dienų įveikė 3:1.

Lietuvos rinktinės sudėtis: Modestas Petrauskas, Lukas Drąsutis, Aivaras Meškinis, Pavelas Smolkovas, Aleksandras Lebedevas, Vasilijus Novičkovas, Arnas Levonauskas, Paulius Giedraitis, Elvinas Navickas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)