Kepinant 34 laipsnių karščiui, mūsų šalies rinktinė rungtynes pradėjo apmaudžiai praleistu įvarčiu į savo vartus. Pozityvus momentas tas, kad net atsilikdami Sahibo Mammadovo auklėtiniai nepalūžo ir vos po kelių minučių po tolimo Vasilijaus Novičkovo įvarčio rezultatą išlygino.

Dar pirmajame kėlinyje į kazachų vartus buvo skirtas baudos smūgis, deja, Aivaras Meškinis jo realizuoti nesugebėjo. Vis tik, sėkmingai įžaistas kamuolys Elvinui Navickui garantavo mūsiškių persvarą 2:1.

Kazachai savo antrąjį ir trečiąjį įvarčius pelnė po kamuolio įmetimo iš už šoninės linijos, o lietuviai savo trečiąjį įvartį pasiekė po to, kai Arnas Levonauskas atsidūrė vienas prieš vieną prieš varžovų vartininką.

Labai ilgą laiką rezultatas nesikeitė. Ir kai atrodė, kad dvikova baigsis lygiosiomis, lietuvių klaida gynyboje varžovams suteikė idealią galimybę pelnyti pergalingą įvartį. Kazachai ta galimybe pasinaudojo.

Jau rytoj Lietuvos rinktinės laukia Graikijos, poryt – Švedijos barjeras.

Lietuvos rinktinės sudėtis: Modestas Petrauskas, Lukas Drąsutis, Aivaras Meškinis, Pavelas Smolkovas, Aleksandras Lebedevas, Vasilijus Novičkovas, Arnas Levonauskas, Paulius Giedraitis, Elvinas Navickas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)