Susitikimas su pajėgiais varžovais panevėžiečiams prasidėjo sėkmingai. 22 minutę po Hugo Figueredo perdavimo iš krašto kamuolį į „Lechia“ klubo vartus pasiuntė Elivelto.

Šeimininkai neilgai buvo besivejančių vaidmenyje. 26 min. po kampinio Michalas Nalepa rezultatą išlygino, o dar po po penkių minučių legionierius iš Brazilijos Conrado išvedė Lenkijos klubą į priekį.

38 min. rezultatas tapo lygus. Dar vieną įvartį „Panevėžio“ komandai pelnė Elivelto.

Prieš pat pertrauką, 45 min., šeimininkams dar sykį pavyko išsiveržti į priekį. Po kampinio įvartį į svečių ekipos vartus pelnė Conrado.

Poilsio komandos išėjo „Lechia“ klubui pirmaujant minimaliu skirtumu 3:2. Pirmajame kėlinyje vyko apylygis žaidimas, bet šeimininkai išnaudojo viena proga daugiau.

Po pertraukos pasižymėti nepavyko nei šeimininkų, nei svečių futbolininkams. „Lechia“ iškovojo pergalę rezultatu 3:2.

Rungtynes su „Lechia“ panevėžiečiai pradėjo tokios sudėties: Victoras Golas, Hugo Figueredo, Justinas Januševskis, Matheusas Bissi, Rafaelis Floro, Chrysovalantis Kozoronis, Tautvydas Eliošius, Jeffrey Sarpongas, Eligijus Jankauskas, Elivelto, Jorge Elias.

Susitikimas su Lenkijos klubu panevėžiečiams buvo paskutinė repeticija prieš UEFA Konferencijų lygos rungtynes su „Vojvodinos“ futbolininkais. Pirmos rungtynes bus žaidžiamos liepos 22 dieną Panevėžyje, o antrosios – liepos 29 dieną išvykoje.