Manchester United“ ir Anglijos rinktinei atstovaujančio futbolininko tėvas Alanas Maguire'as sužalojimą patyrė sirgaliams bandant pralaužti „Wembley“ stadiono apsaugines užtvaras ir įsiveržti į rungtynes be bilietų.

Plačiai nuskambėjusio incidento metu nukentėjo ir žaidėjo agentas Kennethas Shepherdas, tačiau ketvirtfinalio rungtynėse su Ukraina įvarčiu pasižymėjęs vidurio gynėjas džiaugėsi, jog situacija nesusiklostė dar tragiškiau.

„Tai tikrai nebuvo malonus potyris, mano tėtis vis dar giliai sukrėstas. Bet vienu atžvilgiu jam pasisekė – kiekvienose iki tol vykusiose mūsų rinktinės rungtynėse jis lankėsi ant pečių laikydamas mano sūnėną ar vieną iš mano vaikų.

Harry Maguire'as

Esu dėkingas likimui, jog šįsyk viskas susiklostė kitaip, nes kitu atveju incidentas galėjo baigtis daug tragiškiau. Žinoma, galėjo būti ir daug, daug blogiau, tačiau mes privalome užtikrinti, jog panašūs dalykai nepasikartotų ateityje“.

28-erių metų futbolininkas taip pat atskleidė, jog jo tėvas vis dar jaučia sužalojimo padarinius ir susiduria su sunkumais kvėpuodamas.

UEFA jau ėmėsi veiksmų dėl ištisos aibės „Wembley“ stadione finalo metu užfiksuotų incidentų. Keturi iš kaltinimų yra tiesiogiai susiję su pačiomis rungtynėmis, kurių metu iš tribūnų į futbolininkus skriejo sirgalių mesti daiktai, o susitikimas buvo trumpam sustabdytas dėl į aikštę įbėgusio sirgaliaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)