Garso įrašas paviešintas praėjus vos 24 valandoms po to, kai į dienos šviesą buvo ištraukti to paties F. Perezo žodžiai apie „Real“ legendas Raulį ir Ikerą Casillą. 2006 metais darytame garso įraše jie vadinami „dviem dideliais sukčiais“. Atrodo, tokių įrašų yra ir daugiau.

Privatus „Real“ prezidento pokalbis buvo paviešintas leidinyje „El Confidencial“.

„Jis yra beprotis, – apie C. Ronaldo įraše kalba F. Perezas. – Tas vaikinas yra idiotas, ligonis. Jūs galvojate, kad jis yra normalus, bet jis nenormalus, kitaip nedarytų viso to, ką daro“.

C. Ronaldo persikėlė į Madrido „Real“ už tuomet rekordinę 94 mln. eurų sumą iš „Manchester United“ 2009 metais. „Bernabeu“ arenoje jis užtruko iki 2018 metų, kol jo santykiai su F. Perezu galutinai pašlijo.

Toks klubo prezidento išpuolis vyko prieš žaidėją, kuris netrukus tapo rezultatyviausiu „Real“ visų laikų žaidėju.

2018 metais CR7 paliko „Real“ 438 rungtynėse pelnęs 451 įvartį. Portugalas apsivilko Turino „Juventus“ marškinėlius. Žaisdamas Madrido ekipoje C. Ronaldo 4 kartus laimėjo prestižinį „Ballon d'Or“ apdovanojimą ir laimėjo 4 Čempionų lygos titulus.

J. Mourinho, kuris anksčiau kalbėjo, kad su F. Perezu gerai sutaria, treniravo „Real“ nuo 2010 iki 2013 metų. Tuomet F. Perezas parodė „The Special One“ pravardę turinčiam specialistui į duris.

„Šie vaikinai turi siaubingą ego, abu sugadinti, treneris ir jis. Jie nemato, kas yra realybė, – apie abu portugalus kalbėjo F. Perezas. – Mourinho yra idiotas. Nėra taip, kad jis nenorėtų žaisti. Jis tiesiog keistas. Jis vairuoja automobilį neturėdamas teisių. Jį tiesiog paveikė spaudimas“.

Florentino Perezas

Prieš šį garso įrašą į viešumą buvo paleistas ir kitas, kur F. Perezas kalba apie dvi klubo ikonas – vartininką I. Casillasą ir puolėją Raulį. Prezidentas kaltino pastarąjį, kad jis griauna „Real“ savo negatyvumu ir kaltino jį dėl prastų komandos rezultatų, o I. Casillasą apibūdino kaip „didelę klaidą“.

F. Perezas sureagavo į šiuos įrašus sakydamas, kad sakiniai buvo išimti iš viso konteksto ir tvirtino, kad ruošiasi imtis teisinių priemonių.

„Reaguodamas į „El Confidencial“ paskelbtą informaciją, turiu paaiškinti. Minėtos frazės buvo ištartos pokalbiuose, kurie slapta buvo įrašyti Jose Antonio Abellano. Šis jau daug pastarųjų metų nesėkmingai mėgina tuos įrašus parduoti, – skelbia „Real“ prezidentas oficialiame pranešime žiniasklaidai. – Keista, kad nepasaint prabėgusių metų, „El Confidencial“ spausdina juos šiandien. Tai yra atskiri sakiniai, išimti iš plataus pokalbio konteksto“.

F. Perezas taip kad kalbėjo, kad šių įrašų paviešinimas susijęs su jo ketinimais kurti futbolo Superlygą. Priminsime, kad šis projektas, sulaukęs didelio futbolo bendruomenės pasipriešinimo, žlugo.

„Real“ prezidentas žadėjo imtis teisinių priemonių, kad užkirstų kelią tokiems atvejams ateityje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)