„Laikas pailsėti su savo mylimiausiais“, – po viena iš paviešintų nuotraukų socialiniuose tinkluose rašo Turino „Juventus“ ir Portugalijos futbolo rinktinės žvaigždė.

CR7 praėjusią svaitę kartu su drauge 27 metų Georgina Rodriguez ir keturiais vaikais buvo pastebėti Maljorkoje, kur plaukiojo nuosava prabangia jachta, kurią futbolininkas įsigijo dar pernai.

6,5 mln. eurų vertės jachta „Azimut Grande“ turi penkias dideles kajutes ir 6 vonios kambarius. Ten taip pat yra virtuvė, kelios poilsio zonos, svetainė ir didelis valgomasis.

Kaip rašo ispanų leidinys AS, C. Ronaldo su šeima plaukiojo jachta įlankoje, taip pat viešėjo savo viloje Balearų salose, kur futbolo žvaigždė užsitikrino konfidencialumą. Vienos nakties kaina tokioje viloje gali siekti apie 12 tūkst. eurų.

Tiek Georgina, tiek portugalo vaikai mėgaujasi šeimos atostogomis. Futbolininko draugė nuolat viešina įspūdžius socialiniuose tinkluose – pramogavo ir su vandens motociklu, ir plaukiodama po vandeniu.


Futbolo žvaigždė ir modelis atsitiktinai per vieną renginį susitiko Madride. Georgina praėjusiais metais pasakojo, kad tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio.

Abu augina keturis vaikus – Cristiano Jaunesnįjį, kurio mamos asmenybės futbolininkas taip niekada ir neatskleidė, bendrą dukrą Alaną Martiną ir dvynukus Evą ir Mateo, pagimdytus surogatinės mamos JAV.

Nepaisant gandų apie išėjimą iš Turino „Juventus“, CR7 išlieka ramus – mėgaujasi saulės voniomis, lankosi saunoje, leidžia laiką su vaikais ir drauge.

Spėja C. Ronaldo skirti dėmesio ir verslui – neseniai Niujorke atidarė savo viešbutį. „Pestana CR7“ viešbučiai iki tol buvo tik Lisabonoje ir Madride.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)