Vienintelį įvartį nugalėtojams 71 min. pelnė Kirilas Despodovas. Pirmosios rungtynės taip pat baigėsi Razgrado ekipos pergale 1:0.

Antrame Čempionų lygos atrankos varžybų etape V. Dambrausko auklėtiniai susitiks su Murska Sobotos „Mura“ ekipa iš Slovėnijos.

„Rungtynės buvo panašios į tas, kurias sužaidėme Razgrade. Čempionų lygoje nėra lengvų rungtynių. Žinome, jog kiekviename mače turime žaisti maksimaliai, kad pasiektume mums palankų rezultatą.

Kartais šiame mače mums buvo sunku ties paskutiniu perdavimu. Žaidimo idėja buvo likti kantriems ir esant palankiai situacijai atakuoti. Būtent po greito išpuolio pavyko pasižymėti.

Po K. Despodovo įvarčio rungtynių baigtis tapo aiški. Ruošdamiesi šiam mačui daug dėmesio skyrėme taktikai.

Futbole turi gebėti keisti savo žaidimą, turėti skirtingą kiekvienos situacijos planą. Nemanau, kad buvome pernelyg gynybinio pobūdžio ekipa.

Jau turime informacijos apie būsimus varžovus. Tai organizuota, gerai sukomplektuota komanda“, – po įveikto pirmojo Čempionų lygos etapo kalbėjo V. Dambrauskas.

Pirmasis mačas liepos 20 d. vyks Slovėnijoje, liepos 27 dieną – atsakomoji dvikova Razgrade.

Kiril Despodov  (FC "Ludogorec" nuotr.)

Primename, kad pirmą Čempionų lygos atrankos etapą sėkmingai įveikė Vilniaus „Žalgiris“, kuris ir išvykoje 2:1 pranoko Belfasto „Linfield“ komandą ir iškopė į kitą varžybų etapą. Pirmąsias rungtynes Vilniaus LFF stadione Lietuvos čempionai laimėjo laimėjo 3:1.

Sėkmingai peržengęs pirmąjį Čempionų atrankos varžybų barjerą, antrame „Žalgiris“ susitiks su Budapešto „Ferencváros“ ekipa. Vengrijos čempionai du kartus – 3:0 ir 3:1 įveikė FC „Priština“ ekipą iš Kosovo. Pirmosios antro atrankos etapo rungtynės vyks liepos 20 d. Budapešte, antros – liepos 27 d. Vilniuje.

Į kitą Čempionų lygos atrankos varžybų etapą pateko ir Giedriaus Arlauskio atstovaujama Klužo CFR komanda. Nors antrose rungtynėse Rumunijos čempionai 1:2 po pratęsimo pralaimėjo Banja Lukos „Borac“ (Bosnija ir Hercegovina) komandai, bet jiems duris į kitą etapą atvėrė pergalė 3:1 pirmose rungtynėse.

Antrame etape G. Arlauskio ekipa susitiks su Gibraltaro čempionais – Linkolno „Red Imps“ komanda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)