„Si Senor“, – rašo Paryžiaus klubas „Twitter“ paskyroje apie savo naująjį pirkinį. S. Ramosas į kitą komandą keliasi po 16 karjeros metų Madrido „Real“ ekipoje.

„Esu labai laimingas, kad ateinu į Paryžiaus „Saint Germain“. Tai didelis pokytis mano gyvenime, naujas iššūkis ir tai yra diena, kurios niekuomet nepamiršiu. Didžiuojuosi, kad būsiu šio projekto dalimi, šios komandos su puikiais žaidėjais dalimi“, – sakė gynėjas ir pridūrė, kad tikisi padėti laimėti daug trofėjų.

Paryžiaus klubo bosas Nasseras Al-Khelaifi pažymėjo, kad ispanas yra universalus žaidėjas: „Tai vienas geriausių gynėjų futbolo istorijoje. Jis tikras kovotojas, vedlys ir profesionalas“.

S. Ramosas vilkės marškinėlius, pažymėtus 4 numeriu. „Tikiu tokiais dalykais – nuo pat karjeros pradžios šis numeris lydi mane, atnešė daug sėkmės ir pergalių. Dabar numeris 4 yra ir mano asmenybės, ir mano kaip profesionalo dalis. Man tikra privilegija, kad galiu su šiuo numeriu žaisti tokiame klube kaip PSG“, – sakė futbolininkas.

Prancūzijos sostinėje – S. Ramosas prisidės prie kitų žvaigždžių Neymaro ir Kyliano Mbappe. Trečiadienį PSG taip pat pasirašė sutartį su gynėju Achrafu Hakimi. Marokietis PSG žais iki 2026 metų, už jo perėjimą PSG sumokėjo apie 60 mln. eurų Milano „Inter“ klubui.

Neoficialiomis žiniomis S. Ramosas turėtų tenkintis 15 mln. eurų atlygiu – maždaug tiek pat, kiek pastaruoju metu uždirbo iš Ispanijoje.

Prieš tai buvo atlikta medicininė patikra, per kurią gynėjas didelių problemų neturėjo – pastaruoju metu vis demonstravo itin puikią savo sportinę formą, keldamas asmeninių treniruočių vaizdo medžiagą į savo „Instagram“ paskyrą.

Su Madrido „Real“ ikona tapęs S. Ramosas atsisveikino sunkia širdimi.

„Norėjau čia likti iki pat karjeros pabaigos, tai buvo mano prioritetas. Man buvo pasiūlytas vienerių metų kontraktas, o aš norėjau dvejų metų. Aš net sutikau sumažinti sau atlyginimą, tačiau tuomet man buvo pasakyta, kad pasiūlymo man nebeturi. Net jei būčiau sutikęs su paskutiniu pasiūlymu, jau buvo praėjęs terminas, kuomet turėjau duoti savo atsakymą. Apie tai nieko nežinojau“, – prisipažino gynėjas.

Nuo persikėlimo iš „Sevilla“ į „Los Blancos“ S. Ramosas laimėjo 4 Čempionų lygosir 5 Ispanijos lygos čempionų titulus bei dukart triumfavo taurės varžybose.

Dėl ilgos pertraukos po traumos Ispanijos rinktinės strategas Luisas Enrique nepaėmė S. Ramoso į Europos čempionatą. Ispanams Euro 2020 baigėsi pusfinalyje, kur jie nusileido Italijos futbolininkams. Finale sekmadienį Italija žais su turnyro šeimininkais anglais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)