Argentiniečius į priekį jau 6-ą min. po L. Messi perdavimo išvedė Lautaro Martinezas, tačiau Kolumbijos nacionalinė ekipa 60-ą minutę po Luiso Diazo įvarčio rezultatą išlygino (1:1).

Per 11 m baudinių seriją herojumi tpo Argentinos rinktinės vartininkas Emiliano Martinezas, atrėmęs Davinsono Sanchezo, Yerry Minos ir Edwino Cardonos smūgius.

Didysis finalas Argentina – Brazilija (pastaroji pusfinalyje 1:0 nugalėjo Peru) vyks sekmadienį Rio de Žaneiro „Estadio Nilton Santos“ arenoje. Šeštadienį dėl bronzos medalių žais Kolumbija ir Peru.

Brazilai Pietų Amerikos pirmenybių finale žais 9-ą kartą, šešiskart jie tapo čempionais.

Išsipildys ir brazilų žvaigždės Neymaro troškimas. Po patekimo į finalą jis taip sakė: „Norėčiau finale žaisti su Argentina. Ten yra mano draugai, tačiau pabaigoje laimės Brazilija“.

La Albiceleste į finalą yra patekusi 4 kartus per pastaruosius 6 Amerikos čempionatus, tačiau pagrindinio trofėjaus į viršų nekėlė jau beveik 30 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)