9 kartus per savo istoriją „Copa America“ čempionate triumfavę ir nugalėtojų titulą ginantys brazilai pirmoje rungtynių dalyje dominavo aikštėje ir turėjo bent kelias puikias progas pasižymėti, tačiau Peru komandos vartų sargas Pedro Gallese atrėmė pavojingus Neymaro, Richarlisono ir Casemiro smūgius. Vis dėlto, 35 min. Neymaras kairiame atakos krašte suklaidino du varžovų gynėjus ir elegantiškai parideno kamuolį į baudos aikštelę, kur be priežiūros buvęs L. Paqueta užtikrintai peradresavo jį į vartus.

23 metų „Lyon“ klube rungtyniaujantis L. Paqueta čempionate pelnė antrą įvartį. Jis pasižymėjo ir ketvirtfinalio dvikovoje su Čilės rinktine. Tuo metu Neymaras šiame „Copa America“ turnyre pasižymėjo 2 įvarčiais ir 3 rezultatyviais perdavimais.

Tiesa, antrame kėlinyje Brazilijos rinktinei teko paplušėti ir prie savo vartų, o progų pademonstruoti meistriškumą turėjo ir šeimininkų ekipos vartininkas Edersonas, atrėmęs grėsmingus Gianluca Lapadula ir Raziel Garcias smūgius. Vis dėlto, išvengę rimtesnių nemalonumų brazilai iškovojo pergalę ir žengė į finalą.

Antradienį kitame „Copa America“ čempionato pusfinalyje susitiks Argentinos ir Kolumbijos rinktinės. Ketvirtfinaliuose Kolumbija po baudinių serijos 4:2 (pagrindinis laikas baigėsi 0:0) nugalėjo Urugvajaus rinktinę, o Lionelio Messi vedami argentiniečiai be didesnio vargo 3:0 susitvarkė su Ekvadoru.

Finalinė dvikova dėl Pietų Amerikos čempionų karūnos vyks šeštadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)