Šeštadienį vykusiose ketvirtfinalio mūšiuose Kolumbija po baudinių serijos 4:2 (pagrindinis laikas baigėsi 0:0) nugalėjo Urugvajaus rinktinę, o Lionelio Messi vedami argentiniečiai be didesnio vargo 3:0 susitvarkė su Ekvadoru.

Puikią sportinę formą demonstravęs L. Messi rezultatyviais perdavimais prisidėjo prie pirmųjų dviejų įvarčių (Rodrigo De Paulsas (40) ir Lautaro Martinezas (84), o galiausiai ir pats pasižymėjo atlikdamas baudos smūgį 90+3 min.

Tai buvo ketvirtasis L. Messi įvartis šiame „Copa Amperica“ turnyre.

Šešiskart geriausias planetos futbolininkas su nacionaline ekipa 2005 metais yra laimėjęs pasaulio iki 20 metų čempionatą, o 2008 metais triumfavo olimpiadoje (iki 23 metų), tačiau vis dar neiškovojo titulų nei savo gimtajame žemyne, nei pasaulio čempionate.

Kitame ketvirtfinalyje nugalėtojas paaiškėjo po dramatiškų lygiųjų ir 11 m baudinių serijos.

Urugvajaus rinktinėje taikliai smūgiavo žvaigždės Edinsonas Cavani ir Luisas Suarezas, tačiau kitus du urugvajiečių bandymus Kolumbijos rinktinės vartininkas Davidas Ospina atrėmė ir išvedė savo tautiečius į pusfinalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)