Rungtynes svečiai pradėjo labai aktyviai ir „Džiugui“ nusišypsojo sėkmė, kai Levanas Mačarašvilis sudrebino vartų konstrukciją, o Mantas Fridrikas dviem bandymais nepasiuntė kamuolio į vartus.

Tačiau 24 minutę šeimininkai tarė savo žodį – kontratakos metu Leo Ribeiro puikiai suklaidino du varžovus bei nepriekaištingai smūgiavo į tolimąjį vartų kampą.

Pirmo kėlinio pabaigoje tas pats L. Ribeiro vėl veržėsi arčiau vartų, bet šį kartą brazilo smūgį atrėmė Ignas Plūkas.

Vis dėlto, 54 minutę I. Plūkas buvo priverstas antrą kartą traukti kamuolį iš ginamų vartų tinklo. Telšių ekipos legionierius iš Brazilijos Leonardo Antonio pakėlė kampinį, o dvikovą prieš varžovą laimėjęs Nasko Milevas po ilgesnės pertraukos džiaugėsi įvarčiu.

Kiek vėliau abi ekipos apsikeitė itin pavojingais išpuoliais: Viliaus Armanavičiaus galva muštas kamuolys atsimušė į virpstą, savo ruožtu, L. Ribeiro efektingas reidas taip pat baigėsi smūgiu į vartų konstrukciją.

Antrą pridėto laiko minutę Kauno rajono klubas atgaivino intrigą. Čempionate debiutavęs Omokhafe Thomasas baudos aikštelėje surado Naurį Petkevičių, kuris pelnė 9 įvartį ir tapo rezultatyviausiu turnyro žaidėju.

Tiesa, tai buvo paskutinis įdomus akistatos akcentas – apie minutę ant žaliosios vejos praleidęs Rokas Lazdinauskas užsidirbo raudoną kortelę.

Šis laimėjimas leido 18 taškų turinčiam „Džiugui“ aplenkti Gargždų „Bangą“ ir pakilti į 7-ąją poziciją. „Hegelmann Litauen“ su 25 taškais liko 5-oje vietoje.

Standings provided by SofaScore LiveScore