Nuo pat 2000-ųjų „Barcai“ priklausęs Leo paskutinę birželio dieną tapo laisvuoju agentu. Tiesa, 34-erių metų argentinietis, kuris per savo įspūdingą karjerą katalonams yra pelnęs jau beveik 700 įvarčių, vis dar veda derybas su „Barcelona“ dėl sutarties pratęsimo, kurio pasiekti kol kas nepavyksta.

Jeigu L. Messi paliks „Camp Nou“ tvirtovę, pirmieji eilėje prie jo parašo įvardijami „Manchester City“ ir „Paris Saint-Germain“ klubai. Susiklosčius dabartinei situacijai jiems už Lionelį nereikėtų sumokėti jokios išpirkos.

Prie karjeros saulėlydžio artėjantis L. Messi nori žaisti konkurencingoje komandoje, kuri būtų pajėgi kovoti dėl trofėjų, o „Barcelona“ pataruosius du sezonus ne tik nelaimėjo Ispanijos „La Liga“ titulo, bet ir nežibėjo UEFA Čempionų lygoje.

Leo su Argentinos rinktine šiuo metu kovoja „Copa America“ turnyre, kurio ketvirtfinalyje susitiks su Ekvadoro atstovais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)