Praėjus vos 4 dienoms po 34-ojo gimtadienio L. Messi šventė įtikinamą pergalę su Argentinos rinktine ir tapo jos rekordininku. „Barcelonos“ žvaigždė pagal sužaistas rungtynes (148) su nacionaline apranga aplenkė savo tautietį Javierą Mascherano.

Dviem įvarčiais prie pergalės pirmadienį prisidėjęs L. Messi dar medžioja ir brazilų legendos Pele rekordą. Argentinos rinktinės kapitonas su nacionaline apranga yra pelnęs 75 įvarčius, o iki kontinento rekordo, priklausančio Pele, jam trūksta tik dviejų įvarčių.

Žinoma, L. Messi vis dar laukia trofėjų su nacionaline apranga, kuriuos iki šiol iškovojo tik jaunimo amžiaus grupėse.

Kitoje A grupės dvikovoje pirmadienį Urugvajus iškovojo svarbią pergalę 1:0 prieš Paragvajų. Vienintelį įvartį nuo 11 m baudinio žymos pelnęs Edinsonas Cavani padėjo tautiečiams pakilti į antrąją vietą grupėje ir pelnyti kelialapį į ketvirtfinalį.

Pietų Amerikos futbolo čempionate pirmadienį paaiškėjo visos ketvirtfinalio poros. Liepos 2 dieną Peru žais su Paragvajumi, Brazilija – su Čile, o liepos 3 dieną Urugvajus susitiks su Kolumbija, o Argentina su Ekvadoru.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)