25-erių krašto saugo ir gynėjo pozicijose rungtyniavęs futbolininkas į Kauną atvyko dar 2019-aisiais, o vėliau persikėlė į Gargždų „Bangos“ ekipą. Puikų sezoną Gargžduose sužaidęs legionierius vėl sugrįžo į „Kauno Žalgirio“ gretas.

Šiame A lygos sezone Renato per 17 sužaistų rungtynių įmušė įvartį ir atliko rezultatyvų perdavimą, o startinėje sudėtyje pasirodė 8 kartus.

2019-ųjų sezone futbolininkas per 12 rungtynių taip pat įmušė įvartį, o žaisdamas Gargžduose per 18 susitikimų pelnė 3 įvarčius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Anksčiau Brazilijoje ir Portugalijoje rungtyniavęs R. Matosas ir vėl apsivilks Gargždų „Bangos“ marškinėlius – debiutuoti naujame klube jis gali jau sekmadienio dvikovoje su Telšių „Džiugo“ ekipa.

Prieš UEFA konferencijų lygos atrankos startą Kauno klubą jau papildė Edvinas Kloniūnas, o artimiausiu metu aistruoliai gali tikėtis ir daugiau naujienų.

Kule Mbombo / Foto: Vytautas Kuralavičius

Savo ruožtu Marijampolės „Sūduvai“ pirmojoje sezono dalyje atstovavęs puolėjas Kule Mbombo, pasibaigus nuomos sutarčiai, grįžta į Latvijos klubą „Riga“.

Futbolininkas iš Kongo Demokratinės Respublikos 2021 m. „Optibet A lygos“ čempionate sužaidė 17 rungtynių, per kurias pelnė 8 įvarčius. Be to, puolėjas kartą pasižymėjo „Hegelmann LFF taurės“ turnyre.

„Sūduva“ dėkoja žaidėjui už indėlį į komandos rezultatus ir linki sėkmės tęsiant karjerą.

A lygoje K. Mbombo dalijosi rezultatyviausio turnyro žaidėjo poziciją su dar 4 futbolininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)