Neseniai užsiminęs, kad rimtai svarsto apie galimybę kitais metais dalyvauti Teksaso gubernatoriaus rinkimuose, M. McCounaughey visą savo aktorinį žavesį ir talentą tobulai išnaudojo prieš pirmas „Austin FC“ rungtynes namų rungtynes MLS čempionate.

Tik šiais metais lygoje debituojanti Ostino miesto ekipa savaitgalį namie galų gale sužaidė pirmą savo susitikimą (prieš tai aštuonerias rungtynes ekipa žaidė išvykoje), o ta proga į aikštės vidurį prieš pat susitikimą žengė M. McConaughey.

Apsirengęs žaliu kostiumu aktorius atsinešė būgnelį ir energingai ėmėsi publikos „apšildymo“. Kaip galima spręsti iš vaizdo įrašų, stadione susirinkę sirgaliai žaibiškai pajuto nuo vienos iš miesto žvaigždžių sklindančią energiją: publika užsivedusi skandavo šūkius kartu su M. McConaughey.

Debiutinės „Austin FC“ rungtynės lygoje baigėsi be įvarčių.

M.McConaughey per paskutinius du dešimtmečius suvaidino keliolikoje itin populiarių filmų ir serialų, o ant pačios šlovės pjedestalo viršūnės užkopė 2014-aisiais, kai buvo apdovanotas geriausiam 2013-ųjų metų aktoriui skirta Oskaro statulėle už vaidmenį filme „Dalaso pirkėjų klubas“ („Dallas Buyer's Club“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)