Prancūzų triumfo tikisi Hugo Videmontas, o Vokietijoje užaugęs Marko Karamarko simpatijas dalina tarp savo gimtinės ir tėvo gimtosios šalies Kroatijos.

„Vokietijoje užaugau, turiu vokišką mentalitetą, man jis patinka, patinka šalis. Vokietija mums leido pas juos gyventi, po karo mano tėvams sukurti naują gyvenimą, kad turėčiau šviesesnį rytojų. Todėl širdyje turiu ne tik kroatus – Vokietija mano kraujyje“, – kalbėjo M. Karamarko.

Jis pripažino neturintis didelių lūkesčių: „Kroatai turi problemų dėl traumų, jie dar neatrodo kaip komanda. Vokietija turi jauną ekipą. Nežinia, ko tikėtis iš Kroatijos, o iš Vokietijos galima tikėtis ne itin daug. Bet mums ne problema, kai mumis niekas netiki.“

H. Videmontas neabejoja, kad Prancūzijos komandos sudėtis stipriausia, ir tikisi, kad jo šalis pateisins savo statusą.

„Man dar didesnis stresas, nes nesu Prancūzijoje. Rūbinėje daug tautybių. Tad jei žaistume prieš Kroatiją ar Vokietiją ir pralaimėtume, būtų sunku“, – pripažino prancūzas.

Žalgiriečių palaikomos ekipos susitiks F grupėje, kur taip pat žais Portugalija ir Vengrija. Todėl diskusijos dėl jų galimybių buvo karštos.

M. Karamarko prisipažino, kad nemėgsta prancūzų. Žaidėjas su nuoskauda prisimena pasaulio čempionato finalą, kur jo palaikomi kroatai nusileido Prancūzijai.

Abiems žalgiriečiams Europos čempionatą stebėti dar įdomiau, nes dabartines žvaigždes matė iš arti – M. Karamarko turėjo galimybę žaisti prieš vokietį Ilkay Gundoganą, lenką Robertą Lewandowskį. H. Videmontas yra rungtyniavęs prieš prancūzus Kylianą Mbappe, N’Golo Kante, Kurtą Zouma.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją