B grupės mače 23 min. brazilus į priekį išvedė Marquinhos.

Po pertraukos 64 min. rezultatą nuo 11 m žymos padvigubino Neymaras.

Tašką mače 89 min. po Neymaro rezultatyvaus perdavimo dėjo Gabrielis Barbosa – 3:0.

Venesuela turėjo verstis stipriai išretėjusiomis savo pajėgomis: rungtynių išvakarėse 12-ai Venesuelos žaidėjų ir trenerių štabo narių užfiksuoti teigiami COVID-19 testai.

Kitose grupės rungtynėse Kolumbija 1:0 (1:0) įveikė Ekvadorą. Pergalingą įvartį 42 min. pelnė Edwinas Cardona. Iš pradžių po įvarčio į viršų kilo šoninio arbitro vėliavėlė, kuris fiksavo nuošalę. Tačiau po VAR peržiūros įvartis buvo įskaitytas.

B grupėje dar varžosi Peru. Į atkrintamąsias pateks 4-ios stipriausios ekipos.

A grupėje varžysis Argentina, Paragvajus, Bolivija, Urugvajus ir Čilė.

Teisė surengti turnyrą yra patikėta Brazilijai po to, kai atkrito abi planuotos „Copa America“ šeimininkės – Argentina ir Kolumbija.

Tiesa, toks sprendimas papiktino nemažą dalį net tik paprastų brazilų, bet ir šalies politikų, nes Brazilijai niekaip nepavyksta pažaboti koronaviruso siautėjimo. Mirčių nuo COVID-19 ligos šioje šalyje skaičius artėja prie pusės milijono, prastesnė padėtis pagal šią statistiką yra tik Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)