Aukštaitijos sostinės komanda pirmame kėlinyje turėjo problemų mėgindama rasti spragų Kėdainių ekipos gynybiniuose įtvirtinimuose. Gausias pajėgas savo aikštės pusėje išrikiavę šeimininkai sėkmingai uždarė baudos aikštelę, tad oponentams teko dažniau bandyti laimę smūgiais iš toli.

Sykį pavojingai mušė Chrysovalantis Kozoronis, o 37-ąją minutę Rafaelis Floro meistriškai išpildė standartinę situaciją ir pasiuntė kamuolį į vartininko Sergijaus Melašenkos ginamų vartų kampą.

Antrame kėlinyje vartų sargas iš Ukrainos darbavosi sėkmingiau, tačiau jo komandos draugai daug šansų nesusikūrė, nepaisant to, kad į kovą pagaliau buvo mestas traumą išsigydęs Alexas Kyeremeh.

16 rungtynių sužaidęs ir ketvirtą vietą čempionate užimantis „Panevėžys“ savo kraityje turi 31 tašką. Nuo Vilniaus „Žalgirio“ ir Marijampoės „Sūduvos“ panevėžiečius skiria 3, o nuo pirmaujančio „Kauno Žalgirio“ - 4 taškai.

Paskutinėse A lygos 17 turo rungtynėse Vilniaus „Riteriai“ lygiosiomis 1:1 (0:0) sužaidė su Telšių „Džiugu“.

54 minutę driokstelėjo puikias rungtynes sužaidęs Vilniaus ekipos legionierius iš Venesuelis Angelis Lezama. Jis įspūdingu tolimu smūgiu išvedė savo komandą į priekį, pasižymėdamas antrą kartą šiemet.

Po 12 minučių „Džiugas“ atstatė pusiausvyrą ne ką prastesniu būdu. Brazilas Antonio Leonardo užtaisė patranką ir iš maždaug 35 metrų pasiuntė kamuolį į tolimąjį vartų kampą.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)