Gelbėtojai pranešė, jog birželio 5-ąją po vidurnakčio gavo iškvietimą apie vandens rezervuare nuskendusį vaikiną. Narams ne iškart pavyko rasti kūną, jis rastas jau tik išaušus šeštadienio rytui.

Apie nelaimę pirmoji pranešė BELTA naujienų agentūra, kuri informavo apie „nuo prieplaukos nušokusį ir nuskendusį vyrą“.

Jo paieškas pradėjo draugas, kuris vėliau apie nelaimę pranešė pažįstamiems, tik po kurio laiko buvo kreiptasi pagalbos į teisėsaugos institucijas.

Įvykį tyrę pareigūnai ant skenduolio kūno nerado jokių smurto žymių, po skrodimo teismo medicinos ekspertai vyro organizme neaptiko ir alkoholio.

„Tribuna.com“ tinklalapis skelbia, jog klubas apie tragediją tylėjo ilgiau nei parą. 20-metis N. Odenigbo prie Baltarusijos „Premier“ lygos klubo prisijungė šį pavasarį bei sužaidė 4 rungtynes. Paskutinėse gyvenimo rungtynėse gegužės 28-ąją jis atliko rezultatyvų perdavimą ir padėjo komandai 5:0 sutriuškinti „FK Smorgon“ ekipą.

Jo broliui, žaidžiančiam Nigerijos aukščiausioje lygoje, Ebuka Odenigbo buvo sunku patikėti tokia tragiška nelaime, anot jo, Kelvinas vengdavo vandens telkinių, nes nemokėjo plaukti.

„Tai didžiulis šokas, nes jis apskritai nemoka plaukti, jis nemėgsta vandens. Likau apstulbęs, kai sužinojau, jog jis rastas negyvas ežere“, – BBC Africa redakcijai kalbėjo E. Odenigbo.

Apie nelaimę jis sužinojo sekmadienį, prieš pat savo komandos rungtynes. „Buvome atlikę apšilimą ir rengėmės žengti į aikštę, kai gavau šią žinią. Paprašiau trenerio neleisti manęs į aikštę, netrukus palikau komandą ir keliavau pas tėvus“, – pasakojo nuskendusio futbolininko brolis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)