Ispanijos sostinę Madridą Lietuvos rinktinė pasiekė užsakomuoju reisu bei įsikūrė miesto centre. Tiesa, su komanda į Ispaniją neišvyko Rolandas Baravykas, kuris rinktinę turėjo palikti dėl asmeninių priežasčių.

Sekmadienio vakarą rinktinė taip pat surengė pirmąją treniruotę Ispanijoje, ji buvo surengta vieno geriausių Ispanijos klubų Madrido „Real“ bazėje.

„Kelionė ir sąlygos buvo fantastiškos, treniruotei sąlygos taip pat buvo labai geros. Vaikinai buvo geros nuotaikos, gerai pajudėjome. Tokiomis sąlygos ir noro atsiranda dar daugiau, ypač tada, kai laukia toks varžovas“, – po treniruotės kalbėjo rinktinės trenerių štabo narys Rolandas Džiaukštas.

Nors ispanų iššūkis mūsiškiams bus jau trečios rungtynės per savaitę, vienas rinktinės trenerių teigė, jog žaidėjų fizinė būklė atrodo gera.

„Šiai dienai atrodo, kad visi atsigavo po paskutinių rungtynių, kelionė nebuvo sudėtinga, tad viskas turėtų būti gerai“, – teigė treneris.

Tuo metu Ispanijos rinktinės stovykloje – nekokios žinios. Skelbiama, kad COVID-19 užsikrėtė saugas Sergio Busquetsas, todėl imamasi visų atsargumo priemonių ir antradienį su lietuviais kovos ne pagrindinė ispanų, o jaunimo komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)